Detaljer
Syltede agurker
Tilberedning
Skær agurkerne i skiver i den tykkelse, du vil have.
Bland vand og salt og rør ind til saltet er næsten opløst. Put agurkerne i saltblandingen og lad dem trække i ca. et døgn.
Næste dag blandes eddike, sukker og krydderier i en gryde og varmes op til kogepunktet indtil sukkeret er opløst.
Læg de drænede agurker i et sylteglas (skold det gerne inden brug) og hæld sylteblandingen over. Agurkerne skal dækkes helt, hvis der ikke er nok sylteblanding, så lav lidt ekstra.
Lad agurkerne trække i mindst tre dage inden de bliver serveret.
Ingredienser
1 l vand
1 dl salt
3 agurker
5 dl eddike
200 g sukker
5 lang peber
1 muskatblomme
1 spsk koriander
2 tsk dildfrø
3 bird's eye chili
2 spsk gule sennepskorn
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
![]() Lamme Köfte
100,00 DKK
|
![]() Salt, havsalt
5,00 DKK
|
![]() Chili (Chili powder), stødt
40,00 DKK
|
![]() Falafel/humus mix, stødt
40,00 DKK
|
![]() Seven Spice, stødt
40,00 DKK
|