DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK*

Sennep, krydret

ØKOLOGISK

Frokost og hovedret - Denne sennep er perfekt som et ekstra pift til frokost eller en pølse fra grillen. Den er lidt stærk, nem at lave og kan sagtens holde sig længere tid køleskabet.

Opskriften har vi fået lov til at lægge på siden af Irena Stefaniak, der er ophavskvinden bag denne opskrift.

Detaljer

Krydret sennep fra ASA

Tilberedning

1. Bland sennepspulver og sennepsfrø med vand. Lad sennepsfrøene stå og trække i vandet i mindst 4-5 timer eller natten over.

2. Tilsæt resten af ingredienserne og bland med en håndmixer.

3. Tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt for at få en passende konsistens.

4. Hæl senneppen på glas og sørg for at låget slutter tæt. Lad glasset stå ved stuetemperatur i 2-3 dage, før det bliver stillet i køleskabet.


Ingredienser

(Denne opskrift passer til 3/4 l glas)
200 g sennepspulver
40-50 g brune sennepskorn
200 g vand
1 - 1 1/2 spsk havsalt
1 tsk gurkemeje
1/2 tsk basilikum
saften fra 1 citron
2 spsk æbleeddike
4 fed hvidløg



Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
Sennepsfrø, sorte (Mustard seeds), hele Salt, havsalt

Salt, havsalt

5,00 DKK
Sennepsfrø, gule (Mustard seeds), hele Sennepspulver, stødt Gurkemeje (Turmeric), stødt
  Loading...