DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK*

Peach Melba med vanilje og citron

ØKOLOGISK

Hindbær har grundlæggende et godt forhold til ferskner, og her er en ganske simpel version -men bliver den bestemt ikke dårligere af. Bedre sommerdessert skal man lede længe efter. Denne opskrift er udviklet af Camilla Plum.


 


Detaljer

Peach Melba

Tilberedning

Kog en lage af sukker, citronskal, flækket vaniljestang og ½ dl vand. Kom fersknerne i og lad dem simre til de er møre ca. 15 min, vend og drej dem lidt i lagen undervejs, men pas på, de er skrøbelige.

Hold øje med dem, nogle ferskner skal kun have 5 min.

Tag dem op med en hulske. Når de er så man kan røre ved dem, pilles skindet af med en lille kniv, det er nemt. Flæk dem i revnen og læg dem i et dybt fad.

Kog lagen sammen til den er som tynd sirup, smag til med citronsaft og hæld den over ferskenkinderne

. Drys hindbærrene med sukker og mos dem let. Server til de kølige, men ikke kolde ferskner.




Ingredienser

6-8 modne ferskner eller nektariner
2 dl sukker
1 ASA vaniljestang
Et stykke citronskal
Saft af ½ citron
500 g hindbær
4 spsk sukker



  Loading...