Detaljer
Ingredienser
4 portioner
1 liter kyllingebouillon (du kan også bruge grøntsagsbuillon)
2 mellemstore kartofler skåret i mundrette bidder
1 lille hakket løg
5 dl hakket grønkål
1 dåse drænede og skyllede hvide bønner
1 spsk ASA oregano
1 tsk ASA rosmarin
1 tsk ASA merian
2 tsk knuste ASA chiliflager (justeres efter smag)
5 dl hakket hakket spinat
1 tsk ASA basilikum
2 spsk olivenolie
1 spsk tomatpuré
2 dl vand
salt og peber
Fremgangsmåde
-
Forvarm olien i en gryde og sautér de hakkede løg og kartofler indtil løgene begynder at blive gennemsigtige
-
Tilsæt din tomatpuré og krydderier. Bring i kog og rør i ca. et minut.
-
Hæld i bouillon og vand i. Lad suppen simre i ca. tyve minutter, eller indtil kartoflerne er næsten møre.
-
Tilsæt i drænede bønner, grønkål og spinat. Kog indtil grøntsagerne er møre, men alligevel lidt sprøde.
-
Juster krydderierne. Serveres med sprødt italiensk brød og revet parmesan.